Killi2

Runoilija *Röllipeikko*

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Koskaan ennen en ole runoja kirjoittanut, enkä osaakkaan. Kirjoitan vain mitä sisällä tuntuu........ Enää vain ei taida uusia tulla........valitettavasti.....Mutta säännöllisesti käyn täälä runoja lukemassa :-)
 

Kauniit kellanvihreät silmät
... jotka katsoivat vetoavasti

Kaunis musta turkki
... Joka kiilsi kauniisti

Valkoinen medaljonki
... joka koristi kaulaasi

Terävät kynnet
... jotka raapivat kipeästi

Pehmeät tassusi
... mitkä koskivat hellästi

Kuuluva kehräyksesi
... mikä rauhoitti mielen

Kaikki muistot sinusta
... pysyvät sydämessäni

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kissat ovat ihania, pehmeitä olentoja vaikka joskus teräväkyntisiä...ne kyllä tietävät ja löytävät tien ihmisen sydämeen. Kaunis runo!
Iloista syntymäpäivää!!!

Minullakin oli kissa, mutta ei ole enään. Tämä runo on kylläkin kaunis jatko-osa.

Kissat ovat ihania "petoeläimiä" Itsekin ottaisin, mutta olen niin allerginen.***Hieno runo kissallesi.

Suloinen ja haikea *huokaa*

Kissat ovat ihanii niin myös oli
runosi :)

Oikein suuret synttärionnittelut kissaystävälle toiselta samanlaiselta.

Varmasti. Eläin on kuin perheen jäsen. Uskollinen ystävä myös. Terv. kolmen kissan nöyrin ihaileva hovipalvelija:)))

hurr...hurr... ;)

hieno runo kissasta,kivoja ne on,

tulee mieleen oma kollikissani joka mulla joskus oli....

koskettaa näin jouluna lukea
tämmönen rakkaalle lemmikille omistettu runo
siellä ne kuule kissojen planeetalla ajavat perhosia takaa
ja kiusaavat koiria
kuten minunkin rakkaani
on mulla kyllä kaksi kisukkaa
nytkin ja siellä me joskus kohtaamme rakkaamme siellä jossakin
ei ne kuolleita ole

hyvää joulua

kyllä tosiaan hyvä...

Kaunis niinkuin olet sinä syntymäpäivänäsi.
Onnea, onnea!

Ihana (:

Tää on kaunis..

Kaunis runo kissasta!

 

Käyttäjän kaikki runot