Että rakastanko sinua

Runoilija Hilaria

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pöytälaatikkorunoilija, joka lähti
pitkälle tielle ja on saanut runojaan julki muutamassa lehdessä ja ääneen lausuen julkisilla paikoilla
ja esiintynyt yleisölle
 

Että rakastanko sinua

Vaikka olisin tuskissani
tarraisin käteni olkavarteesi
pyytäisin pitämään kiinni

Vaikka kiipeisin vuorelle
johon mahtuisi vain yksi kerrallaan
kantaisin kaipauksellani sinua sydämessäni
istuessani kannon päällä
takkatulen valaistessa
etelän yötä
olisin onnellinen nähdessäni sinut
niin monen yksinäisen tunnin odotuksen jälkeen
tunnin, jonka sinä olit poissa näkyvistä
mutta et mielestäni milloinkaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot