Linnun tervehdys

Runoilija Hilaria

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pöytälaatikkorunoilija, joka lähti
pitkälle tielle ja on saanut runojaan julki muutamassa lehdessä ja ääneen lausuen julkisilla paikoilla
ja esiintynyt yleisölle
 

Pikku lintu lentää
terasillemme
kuin tervehtiäkseen
lohduttaakseen
jään talveasi ilahduttamaan
annathan sitten ruokaa
jos kylmä huokaa

Emme me kaikki muuta
lämpimään etelään
me jäämme talvea värittämään
että uskonne säilyisi elämään

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot