Ihmisoikeus

Runoilija Hilaria

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pöytälaatikkorunoilija, joka lähti
pitkälle tielle ja on saanut runojaan julki muutamassa lehdessä ja ääneen lausuen julkisilla paikoilla
ja esiintynyt yleisölle
 

Meillä on ihmisoikeuksia
kaikilla niitä ei ole
ne on viety, unohdettu
haudattu kuuteen syleen
moderni maailma
vanha maailma
törmäävät jarrut kitisten
antakaa heille oikeus
sanoa, elää, rakastaa
puhua toistensa edestä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot