Kuin kaamosaurinko

Runoilija miikkulainen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

olen tällainen kotitarvekynäniekka joka mieluusti kirjoittaa kun tuntuu ettei muuten saa sanotuksi. pidän erityisesti japanilaisista haiku- ja tanka-runojen kirjoittamisesta sillä tiukka muoto pitää runoratsuni suitsissa.olen positiivisesti yllättynyt kuinka paljon tässä maassa harrastetaan runojen ja muunkin tekstin kirjoittamista.pidetään kynät sauhuamassa ja näppikset kiireisinä. LUE SATUIHIN KÄTKETTY RUNO NIMIMERKISTÄNI.
 

Masentunut mieli
ei jaksa nousta korkealle,
kuin kaamosaurinko
se käy vain raapaisemassa
kevyen valojuovan
taivaanrantaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Taitavaa tekstiä ja niin kuvaavaa. Juuri nyt elämme tuota aikaa ulkonaisesti, joka ei voi olla vaikuttamatta mielialaan. Valohoitoa siis!
Kiitokseni.

Koskettava ja herkkä runo masennuksesta.
Jospa kevätaurinko se poistaisi. Hauskaa syntymäpäivää.

 

Käyttäjän kaikki runot