Muutos

Runoilija miikkulainen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

olen tällainen kotitarvekynäniekka joka mieluusti kirjoittaa kun tuntuu ettei muuten saa sanotuksi. pidän erityisesti japanilaisista haiku- ja tanka-runojen kirjoittamisesta sillä tiukka muoto pitää runoratsuni suitsissa.olen positiivisesti yllättynyt kuinka paljon tässä maassa harrastetaan runojen ja muunkin tekstin kirjoittamista.pidetään kynät sauhuamassa ja näppikset kiireisinä. LUE SATUIHIN KÄTKETTY RUNO NIMIMERKISTÄNI.
 

Ennen laitettiin kolikot vainajan silmille,
maksuksi lautturille.

Nykyisin laitetaan luottokortit eläville silmille,
että pelko katoaisi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Osuvasti ja napakakasti sanottu!

Tää on tosi hyvä, tykkään tällaisista rinnastuksista kovasti!

Osuvasti ja napakakasti sanottu!

Tää on tosi hyvä, tykkään tällaisista rinnastuksista kovasti!

 

Käyttäjän kaikki runot