Todellinen uni?

Runoilija ~*dream*~

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

...meillä on silta, Rakkauden silta...
 

Hiljaisuuden yössä
sivelet sormillasi ihoani
Kosketuksesi iho kertoo rakkauteni
Sinulle

Suuri hiipivä voima
on sisälläni
Välillä pelkään sitä,
koska se tuntuu unelta
- ja unet loppuvat aina

Kaikki on hyvin,
kun olet siinä
Kaikki on hyvin,
kun rakastat

Menneisyyden sirpaleet
tuhoavat sieluani joskus,
mutta se suuri hiipivä voima
voi poistaa ne,
ja parantaa minut sinulle

Selite: 
<3
Kategoria: 
 

Kommentit

koskettavaa eli loistavaa

 

Käyttäjän kaikki runot