Tuhosi jäännökset

Runoilija ~*dream*~

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

...meillä on silta, Rakkauden silta...
 

Kun sanat hajoittavat
Kun tihenee ilma
Happi loppuu

Elät suljetuin silmin
vailla sitä
mitä oitan tarjota
Torjut
Huudat lisää

Yrität laittaa maahan
syytöksilläsi

Kuitenkaan en jää
mätänemään

Nousen
Hengitän
Elän

Selite: 
En ikinä ehkä opi.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot