Jatkumo

Runoilija ~*dream*~

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

...meillä on silta, Rakkauden silta...
 

Laajennat sitä mitä ei ole,
edes olemassa
Luulet taas voivasi

Kuuntelet hiljaa,
mutta et ikinä kuiskaa

Olet ihmisten joukossa
Tekosi on antamaton

Haluat

Leijut

Kosketat

Pysähdyt ja käännyt

Lähtöviivalla
olet valmis,
mutta maali
ei ikinä katoa

Selite: 
Vähän erikoisempaa minua, mutta pidän itse. ^^
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot