Kylmä

Runoilija socrates

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En kommentoi muitten tekstejä ellen tunne pakottavaa paloa. Kirjaudun harvoin mutta rakastun helposti loistaviin runoihin. Haluan lukea niitä, tehkää elämäni helpoksi.
 

Lekuri sanoi:
”Olet kylmä”.
”Hukuta pahat ajatukset”

Menin jäälle.
aloin kitkemään pahoja ajatuksia.
Minua palelsi.

Kairasin kolon tunteen hautaan.

Kuka täysjärkinen sinisin käsin,
kiskoo mielikuvitusta pakkasen oksennuksesta.

Hukutin lääkärin avantoon,
nauroin itseni lämpimäksi.

Selite: 
Kokeilin jotain modernia. Ainakin omasta mielestä. Toki jälleen kerran kaira karkasi käsistä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Pistäen hymyilytti. Pidin tästä, todella.
Olet tainnut löytää hyvän lääkkeen, oma avun.

 

Käyttäjän kaikki runot