Tyhjä huokaus

Runoilija socrates

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En kommentoi muitten tekstejä ellen tunne pakottavaa paloa. Kirjaudun harvoin mutta rakastun helposti loistaviin runoihin. Haluan lukea niitä, tehkää elämäni helpoksi.
 

Aika pysähtynyt.
Äänet hiljennetty.

Meren kylmä harmaa,
tunnustaa tehneensä sen.

Sama lurjus varasti myös ajatuksen.
Pohjalla kivet mustansävyiset hukkuneet,
on ihmisten ajatukset iloiset.

Rantapuiden, noitien varjot.
Raapivat sormillaan veden pintaa.

Ne sormet ei,
viiltoa,
haavaa.
Teräksen Pintaan tee.

Puiden narisevat huokaukset.
On kuin,
jalanjälkeni ikuisuuden autiomaassa

Selite: 
Olin selvittämässä ajatuksiani ja haahuilin meren äärellä...se mitä piti selvittää hävisi jonnekkin.
Kategoria: 
 

Kommentit

Aika lailla nimensä mukainen. Hento, ilmava aika nätti. Yyh, mutta kyllä.
Kiitos.

 

Käyttäjän kaikki runot