Piiloudun

Runoilija Pefletti

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 11.9.2003
Viimeksi paikalla: 14.8.2021 18:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 

Kaivaudun kypärääni
ja katoan maailmalta.

Ehkä niin ei sydämeeni
satu liikaa

Jos olen oikein hiljaa
enkä häiritse
ei kukaan enää
katoa.

En jaksaisi menettää
enempää.

Ja edes kaikki ne esineet
jotka isäni on tehnyt
ei häntä tuo takaisín.

Ilman en vain osaa olla.

Käperryn,
olen hiljaa

Ei kukaan enää katoa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullinen.
Kosketti.

Koskettavaa tuntojen kerrontaa.
Katoavaista on kaikki, paitsi se rakkaus jota annamme, vain sen saamme pitää.

Menettäminen sattuu...kuten rakastaminenkin. Ilman niitä ihminen ei ole elossa. Kävele kohti elämää, tunne tuska, koe riemu ja rakasta edelleen.
Kaunis ja satuttava teksti.

Ei piiloutuminenkaan aina auta...
Kaunis runo.

Menettäminen on raskasta..Jotenkin niin surullista.Mutta kaunis runo omalla tavallaan!

 

Käyttäjän kaikki runot