Soturi

Runoilija Kalypson

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.5.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ihminen, joka haluaa keksii keinot. Ihminen, joka ei halua keksii selitykset.
 

Ihosi kuuma, siihen käperryn.
Kasvoillasi kutitat kun kerrot kauniista..
kosketuksesi on niin kaipaava.
Pitkä aamu vuoteessasi,
saa silmätkin seinille,
sykkeen mun sydämelle.

Suutelet suruni sirut sängyn alle,
kun tahdot tietää tunteestani.

Pyysin sua pysähtymään,
lupasin, silloin paikalleni jään.
Tahdot kaiken takaisin,
annan kaiken minkä pystynkin.
Lupaat olla ainiaan,
sut turvakseni saan..
oot mun taistelija.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot