Sydämeen

Runoilija Kalypson

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.5.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ihminen, joka haluaa keksii keinot. Ihminen, joka ei halua keksii selitykset.
 

Suuren sielun sydämeen
avonaiseen rakkauteen
jätin minä jälkeni
otin kaikki kappaleeni
painoin pääni pohjalle
pesin vielä käteni

Suuren sielun sydämeen
suljin rikkoutuneen rakkauden
ilman rajojen runtelemaa
rikkomusta suurempaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot