En ole lapsi

Runoilija keiju

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elä tässä ja nyt.
 

En ole lapsi
En ole lapsi,
en aikuinen,
- olen omituinen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Täällä toinen samaa rotua. o/

Heh, kyllä me hieman omituisia otuksia taidamme olla.

tämä iskee minuun.. voi niin ainutlaatuinen!

Luin nämä neljä ensimmäistä runoasi ja täytyy sanoa, että aivan hanasti jättävät lukijalleen elämän keveyden tunteen. Kauniita ovat.

*Lämmin kiitos kommentistasi.

 

Käyttäjän kaikki runot