RAKKAUS

Runoilija keiju

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elä tässä ja nyt.
 

Rakkaus
on lehmän nimi.
Turvallinen ja ruokkiva.
Tai villisika
tryuffeleitä etsien.
Entä kissa kehräävainen
tai koira vartioiva?
Kaikki Luojan luomia.
Rikkaita, rakkaita.
Jumalan armosta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kiitos aamunavauksesta
osuin lukemaan juuri aamuna tänään:)
hymyyn suuni laittoi kiitos!!!

Kun itsessä on tarpeeksi rakkautta, niin
sitä näkee kaikkialla. Tuo villisian rakkaus
voisi olla liian kovakouraista :)

Mitä tähänkin osaisin sanoa. Epeli sanoi jo kirjoittaen kaiken.

Hupaisaa on pollotella
täysin turhaa tollotella.

Vietetty on monet hetket
tehty luontoon linturetket.

Sinä turva rinnallani
olet ollut ystäväni.

Kiitollinen mieli mulla
saanhan luokses aina tulla?

 

Käyttäjän kaikki runot