En saata olla vaieten

Runoilija keiju

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elä tässä ja nyt.
 

En saata olla vaieten
riemu sydämellä.

Tulit kirkkaana iloisena
kuin keväinen auringonsäde.
Lintu takissasi
Taivaan vieras.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on niin iloinen runo tämä...se on hyvä kertoa tunteensa julki, vaikka näin runon muodossa!

Mitäpä sitä ilosta vaikenemaan.^^
Ihana,kevyt tunnelma...

Todella suurta runoutta.

hyvän mielen, lämmintä läikäyttävä runo

 

Käyttäjän kaikki runot