Onhan joulu meilläkin

Runoilija Kaisa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.1.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on kaunein satu
 

Kuusi odottaa ulkona aattoa.
Lapset ovat etsineet tonttuja ikkunan takaa
jo viikkoja,
vaan eipä näy pieniä jalanjälkiä hangessa,
kun ei luntakaan missään ole.
Ehkäpä tänään,
kun olemme oikein tarkkoja,
löydämme ruohikolta pienen pienet painaumat
aivan lastenhuoneen ikkunan alta.

Eikös vain!?

Tonttu löysi meidät, vaikka on niin pimeää
ja lumi ei tietä valaise edes täällä lapissa.
Joulu tulee kai silti.

-Äiti, laitetaan enemmän valoja, niin tontut näkee missä me asutaan ja pukki löytää meille!

Piparit tuoksuu, kinkku odottaa paistamistaan.
Kynttilät palaa jokaisella pöydällä.
Menneet joulut hiipivät muistoihin, kaikki minulle niin rakkaat ihmiset.
Löydän itseni istumasta kesken siivouksen valokuvia kädessäni ja kyyneleitä poskillani,
joulu on täällä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana jouluruno.
Tupsahtipa eteeni näin heinäkuussa. Tallennan runoaarteisiini joulu varten. :)

Joulu tulee sittenkin. Ja näyttää myös tulevan valkoinen joulu.

Kaunis ihana, jouluisia muistoja. Täällä on jo pakkasta ja tunne kuin kohta tulisi lunta taivaalta

Kaunis runo.. :)
Tykkäsin paljon :)

Kiitos arvostelustasi, pidän ne aina sydämessäni ja muistan aina harmaahapsisenakin :)

 

Käyttäjän kaikki runot