Huomattu on

Runoilija Valmistusvirhe

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runot ovat tunnustuksia.
 

Ilmat laantuvat,
ihmiset saastuvat,
rakennukset kaatuvat.

Mikään minussa ei sytytä,
tahtoisin olla kopio,
kävellä lainakengissä.

Ilman huomaavaisuuttani
voisin olla huomaamattomampi.
Kaikki aikanaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot