Käytetty, meni rikki

Runoilija Valmistusvirhe

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runot ovat tunnustuksia.
 

Jos silmät ovat sielun peili,
tahdon repiä ne irti,
koska niiden läpi ei voi nähdä.

Oloni käy yksinäiseksi,
koska kaikki soveltavat
omia tuntojaan minuun,
eikä kukaan pääse lähelle.

Elinkautisen saadessani
olin alle 21-vuotias.
En ehkä ole istunut
vielä kymmentä vuotta.

Jos annan sinulle tämän puukon,
niin viiltäisitkö mahani auki?
Myös tämän miehen sydämeen
tie käy vatsan kautta.

Jos antaisin tämän suukon,
niin silloin ainakin viiltäisit.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

mahtavaa tekstiä.. liian ahdistava, jotta voisin tätä vielä sanoilla kuvailla.

 

Käyttäjän kaikki runot