Ikävä

Runoilija SeasonSpike

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuinka usein täytyy -
lehtien pudota?
kuinka usein täytyy -
viljan laota?
kuinka monesti pitää -
hankien kasvaa?
kuinka monesti pitää -
hiutaleiden pudota?
jotta sinut unohdan

kerran sain oppia -
sinut tuntemaan
vain kerran ehkä pystyin -
rakkauden kokemaan
kipinä kasvoi tuleksi -
tuli vaipui hiillokseen
kaikki turha haihtunut -
kaipaus on jäänyt

enhän sitä voi sinulle kertoa
koska mikään ei enään palaa

vain kaipaus jäänyt.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavan kaunista kaipausta...

Ihana, kaipuuta täynnä - kuin balladi (alkoi ihan soida korvissani).

Haikea runo ikävästä ***
<3

Niin kipeää ikävää tämä runosi että ihan sydäntäni koskee puolestasi. Vaan todella UPEA tämä on.

Haikea ja Kaunis.
Pidin, Paljon.

Mielettömän surullinen ja luopuva. Uskotko, on myös heitä, joita meidän ei koskaan ole tarkoitus unohtaa, joita mielemme kaipaa aina!

Haikea runo menetetystä onnesta "vain kaipaus jäänyt."

Koskettava runo ikävästä. Hienoja vertauksia.

Hieno runo

 

Käyttäjän kaikki runot