Muusa

Runoilija SeasonSpike

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Keinuva keho
ajatuksien puutarha
toiveiden hautausmaa
avasit sydämesi minulle
etsin tietä sinne
tuskaisesti...
en löytänyt sitä
joskus se on myöhäistä
ja se aika koitti
portit sulkeutuivat
minulle...
nyt ne kutsuvat toista
joka ne voi löytää
olet sen ansainnut
koska se olit sinä
minulle...
ja tiedän
olisit minut -
sinne halunnut.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis ja haikeasti koskettava runo - rakkaasi olisi ansainnut noin vilpittömän sydämen...

 

Käyttäjän kaikki runot