I'm just dreamer

Runoilija Pariisi-ilmiö

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En kirjoita lyyristä blogia tai runomittaista päiväkirjaa.


Luulivat kai, että tapoin koiran.


Kirjoitan runoja.
 

dreamer
nos s
os

nos los las vos
me te el la
ellos ellas

a mi me encanta música
a mi me gusta música
cantare
canto cantes

muy bien
andiamo
cantamos
ASAP
as soon as possible

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Minä en ymmärrä tästä kuin muutamia juttuja, loput saatan osata päätellä. Ja se mikä minulle tästä tuli mieleen, otsikko huomioon ottaen, ei liity mitenkään siihen mitä tekstissä sanotaan.

Voin liihottaa mielikuvituksellani hyvinkin kauas kun sanon että minulle tulee mieleen elämäntapa jossa yritetään olla liian boheemeja, käytetään hienoja sanoja, tehdään niistä tyhjiä ja merkityksettömiä.
Siis ollaan sivistyneitä, sillä tavalla että sen halutaan näkyvän. Tämä ihan johdettuna otsikostasi, kuvittelen että tällaiset ihmiset siis toivovat kipeästi olevansa taiteilijoita, pukeutuvat ja puhuvat kuin taiteilijat -olematta kuitenkaan sellaisia.

Heh, kylläpä ajatus voi alkaa laukata kun ei ymmärrä kunnolla tekstiäkään. Välillä näinkin. Pahoitteluni sekavasta paatoksestani ;o)

Vähän tyhjä? Oon jonkin aikaa opiskellu espanjaa,mutta silti ontto... Tää on ehkä sulle itselles jotenkin tärkeä,mutta mä en saa oikein kiinni mistään...

 

Käyttäjän kaikki runot