Hei beibi Las Vegasiin

Runoilija Pariisi-ilmiö

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En kirjoita lyyristä blogia tai runomittaista päiväkirjaa.


Luulivat kai, että tapoin koiran.


Kirjoitan runoja.
 

Aika dorkaa kun ei kiinnosta
ei minkään hintaa nosta
ottaa pullosta tai miksi
palautat sen pelikaaniksi
kun siksi mentäisiin
hei beibi Las Vegasiin
ja oltaisiin kuin Hannu ja Kerttu
jossain vitun ihmemaassa

ja se kissa irvailee tahallaan
haastaa riitaa pahallaan
ja mahallaan näyttää kaapin paikan
sitten taitan ja laitan
kaidan paidan vaihdan, kaihdan
sofismia ja punaista lenkkitossua

potku ja ei

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Satujen moderni risteys.
Onnea syntymän johdosta!^^

Tämä on jokseenkin käsittämätön sekametelisoppa, mutta tenhoaa ja vie mennessään, yhdistelee arvoituksellisesti kaukana toisistaan olevia teemoja. Tämä jos mikä jättää sijaa kunkin lukijan tulkinnoille. Pidin tästä - kaikessa kummallisuudessaan.

Vappuruno bukowskin hengessä, sanoisin. Kaikessa kaaosmaisuudessaan herättää ajatuksenpoikasia. Kiitän.

 

Käyttäjän kaikki runot