Jazz-poliisi

Runoilija Pariisi-ilmiö

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En kirjoita lyyristä blogia tai runomittaista päiväkirjaa.


Luulivat kai, että tapoin koiran.


Kirjoitan runoja.
 

Sinullekin kellot soivat
väärissä äänissä
ne toivat trumpettisoolon
pii pii pa pee pa pii
huomenna menee nuotista

unohdit aplodit
mutta miksi olisi pitänyt
- koska se lukee säännöissä
mutta ethän sinä niistä tiedä
sinut täytyy viedä
pii paa pii paa
huomenna ei enää mene

turha odottaa encorea
lasi on tyhjä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Jazz police, Leonard Cohen.=)

 

Käyttäjän kaikki runot