Nimetön

Runoilija unio mystica

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.3.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Voisi tulla jo suomeenkin. Olisinkohan mamu? Kuka osaisi neuvoa??? Jussi
 

rakkautemme välillä teit salaisia retkiä
ne olivat suudelmissasi
silmäsi liian syyttävät

sanasi olivat toisen runoja
minulle hengettömiä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä tekee kipeää lukijaankin, aivan tuntee miten runon henkilöt eivät kohtaakaan, kulkevat toistensa ohi.

Hyvää syntymäpäivää sinulle.

Koskettavan suruisaa.
Onnellista syntymäpäivää.

Paljon onnea syntymäpäiväsi johdosta!

kipeä huomio.

tästä näkökulmadsta varsin tuttu, mutta kuitenkin omanlaisensa kuvaus.

En koskaan voi lopettaa ihmettelemistä siitä kuinka kauniita runoja voi surukin synnyttää. Tämäkin, niin koskettavan suruisa ja silti niin upea.

Minäpä onnittelen! Siitä - punaisesta sydämestä ja runoistakin.

Suruisa, haikean kipeää

On runossasi kuin minun eilinen ja huominen. Suriullista ja kuitenkin rakkautta, jossa toinen ei oo aina läsnä.

Taidan ymmärtäää kuvaksesi. Aina sydän ei ole siellä missä keho.

Ehdottomasti parhaita lukemiani runoja.

Voisin yhtyä runosi sanoihin. Loistava runo!

Tätä rakastan niin kovin.

totta, toisen runot, eivät ne aukea niin kuin sinulle tehdyt, hieno tunneruno

Herkän kipeää tunnetta

 

Käyttäjän kaikki runot