Nimetön

Runoilija unio mystica

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.3.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Voisi tulla jo suomeenkin. Olisinkohan mamu? Kuka osaisi neuvoa??? Jussi
 

kello viisi kosketus päivään
hesarivuori kasvaa
elämä liian pirstoutunutta

en jaksa poimia viimeisimpiä ajatuksia

arki on vielä kesken

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Runon muoto, hajanaiset lauseet, kuvaavat hyvin tunnelmaa. Väsynyt, surullinen.

 

Käyttäjän kaikki runot