Nimetön

Runoilija unio mystica

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.3.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Voisi tulla jo suomeenkin. Olisinkohan mamu? Kuka osaisi neuvoa??? Jussi
 

Ajatukseni oli hukuttautua
Paeta itseani saaliin

Ajattelin antaa muiden kalastella
Elaman aarteita

Mutta aarretta ei voi pitaa
Se pitaa jakaa

Siksi maailma hukkuu
Johtajat ampuvat toisiansa
Ja syyttavat meita

Muutama valitsemamme
Kantaa vihaa sydamessaan
Eivat he tunne ketaan
Heilla on vain toisensa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Runosi sopii myös tähän hetkeen, maailmalla kuohuu yhä, ja nyt vielä voimakkaimmin euroopassa, saa nähdä miten sinun kotimaahasi paluun kanssa käy. Toivottavasti hyvin. Vielä lisäksi toivotan sinulle hyvää syntymäpäivää ja kaikkea hyvää elämääsi :) ystäväni.

 

Käyttäjän kaikki runot