Toipuminen

Runoilija Dreaming under

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.12.2015
Viimeksi paikalla: 24.10.2023 2:04

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
26.4.1996

 

Se oli se ilta kun kuolin. 
Minut vain repäistiin irti.
Kuin en olisi ollut mitään. 
Kuin hänestä ei muka olisi voinut tulla mitään. 

Se oli se ilta kun hän menetti uskon ihmisiin.
Hetken ajaksi. Ikuisuudeksi.
Kun hän ei enää toivonutkaan enempää,
vaan tuosta noin vain päästi minut menemään.

Silloin hautauduin syvälle häneen,
hänen ulottumattomiin.
Sieltä minä suojelin häntä uusilta iskuilta,
uusilta, sydäntä särkeviltä pettymyksiltä.
Annoin hänen toipua hetkisen.

Kunnes tunsin että oli aika.
Aika kaivautua pois piilostani,
aika parantaa hänen sydämensä. 
Hän uskaltaisi, tiesin sen.
Hän oli valmis. 

Rakastumaan uudelleen. 

Selite: 
Löysin koneen uumenista tällaisen julkaisematta jääneen runontapaisen. Kirjoitettu 22.3.2016
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä, kun laitoit tämän runon esille. Arkistosta löytyy aarteita.
Kiitos kommentistasi! Niinpä, ja näin jälkeenpäin niitä vanhoja tekstejä on pysäyttävää lukea uudelleen. 
 

Käyttäjän kaikki runot