Kutsumaton vieras

Runoilija Dreaming under

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.12.2015
Viimeksi paikalla: 24.10.2023 2:04

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
26.4.1996

 
 
Mitä jos, mitä jos, mitä jos mä mokaan, 
etkä siinä vieressäni sen jälkeen ookaan?
Entä jos, entä jos, entä jos ois toisin,
että jonkun toisen miehen kainalossa oisinkin? 

Jos kuitenkin, kuitenkin sanon jotain väärin,
ja jos sit luuletkin että mä sua vain säälin?
Mutta jospa, mut mitäs jos olisikin niin, 
että olisinkin yksin etkä olisikaan siin? 

Helpottaisko, helpottaisko nää pelkoni silloin,
kun vieressäni ei ketään oliskaan aina illoin?
Häipyiskö, häipyiskö ahdistuksein pois, 
jos en suhtees, tai ollenkaan rakastunut ois? 

Silloin käännät kylkee, melkein heräät, 
mut kainaloosi kiedot ja peittomme keräät.
Kuuntelen hengitystäs, niin vakaata ja varmaa, 
ja omaani, jota aina pelot ja ahdistukset kalvaa. 

Mitä jos ois toisin, entä jos vain poistuisin, 
tarvitsisiko enää pelätä, kammota et tän tuhoisin? 
En sääli sua, oot vahvin ihminen jonka tunnen, 
vaan pelkään kun en tiedä mistä tulee tää ahdistuksen tunne.
Selite: 
Kirjoitettu 3.10.2016
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Epävarmuutta ja pelkoja hyvin runoksi niputettuna.
 

Käyttäjän kaikki runot