Se pieni tyttö

Runoilija Dreaming under

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.12.2015
Viimeksi paikalla: 24.10.2023 2:04

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
26.4.1996

 
Löysin tässä jotain sisältäin, 
ensin luulin että se on mielessäin, mut ei, 
ihan kuin se kiemurtelisi rinnassain. 

Ja sillä jollain on paha olla, voi, niin paha olla. 
Enkä ole tiennyt miten sitä auttaisin, 
olen vain hukkunut sen itkuihin tuskaisiin. 

Aina välillä se hiljenee, rauhoittuu, 
antaa minun taas ohjaksiin asettuu. 
Mutta pian taas uusi myrsky puhkeaa. 

Tänään kuulin sen ekaa kertaa puhuvan,
itkevän, pyytävän, anelevan, huutavan. 
Ja samalla tajusin sen menneisyydestä tulevan. 

Se on se pieni tyttö, jolla oli niin paha olla. 
Se pieni tyttö, joka tahtoi bussin alle ajaa skootterilla. 
Joka iltaisin otti veitsen käteen, 
ja koitti mielensä peikot hukuttaa vereen. 

Se on se pieni tyttö, joka ei osannut silloin apua pyytää. 
Se matkasi kanssani tähän päivään, ja nyt mun mieltäni hyytää. 
Nyt se pieni tyttö minulta apua pyytää. 

Miten pelokas onkaan ollut tuo pieni tyttö, niin hukassa. 
Mutta nyt minä olen osannut pyytää apua, 
nyt osaan pitää tuon pienen tytön turvassa. 

Nyt osaan antaa itselleni sen suojan ja turvan, mitä en silloin, 
tuona pienenä tyttönä muualta saanut. 
Selite: 
Ei ole tullut pitkään aikaan kirjoiteltua, vaikka paljon on tapahtunut. Tänään tajusin mikä se iso möykky rinnassani on ollut. Tänään se pieni tyttö ymmärsi, että nyt se on turvassa. [Kirjoitettu 25.4.2019] Tämän runon kirjoittamisen aikana se pieni tyttö myös itki kovaa. Ei vain surusta, mutta myös helpotuksesta. Halatkaa sitä sisällänne lymyilevää pientä tyttöä tai poikaa oikein lujaa, ja sanokaa sille ettei ole mitään hätää ♥
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot