Lintuja

Runoilija 4adbef90525001efa36875cdd218a5de

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.4.2003
Viimeksi paikalla: 9.7.2019 20:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Parilla sanalla: Old School.
 

olen hiljaa ja ihmettelen,
miten voi toinen täyttää ajatuksen,
ja tunnen suloisen odotuksen,
lupauksen päivän huomisen,
kun kaunis tirppanen,
seurassaan himoinen pulunen,
on taas kaksin hymyillen,
sitä ajatellen olen onnellinen.

Selite: 
Uusille aluille.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot