Nimetön

Runoilija marjostus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.3.2008
Viimeksi paikalla: 1.2.2017 16:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

Fantasiapäiväkirjani.
 

täytän suudelmin selkäsi
älä vaan lopeta
kuulen unisen kuiskauksesi

sinä täytät sydämeni
suulleni jäät maistumaan
ikuisiksi ajoiksi

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot