Kesämuisto

Runoilija marjostus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.3.2008
Viimeksi paikalla: 1.2.2017 16:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

Fantasiapäiväkirjani.
 

Seinät ovat täynnä
puupimpsan kuvia
näin niistä eroottisia unia

Yöt ja päivät saatiin
tanssinhuumaa
mökiltä haettiin rauhaa
ja saunaa kuumaa

Oli meillä onnenlomaan lupa
siihen parahin paikka
on metsäinen taukotupa

Selite: 
Kiitos kesän hetkistä ystäväiseni
Kategoria: 
 

Kommentit

Oooi :)

Oooi :)

 

Käyttäjän kaikki runot