Kuiskaus

Runoilija marjostus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.3.2008
Viimeksi paikalla: 1.2.2017 16:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

Fantasiapäiväkirjani.
 

Kuulen kuiskauksen
rakastatko minua
tunnen lämpöisen henkäyksen
hyvän olon tunteena vartalossani
rauhana sielussani

Avaan silmäni
ketään ei ole vierelläni
kuka kysyy
keneltä kyselen
rakastatko minua

Olen itse kuiskailut rakkauden kysymyksiä
tuuli hyväilee vartaloani
sydämeni hakkaa
riemusta vai tuskasta
itseltänikö tiedustelen

Rakastatko minua

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot