Elämänsirkus

Runoilija marjostus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.3.2008
Viimeksi paikalla: 1.2.2017 16:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

Fantasiapäiväkirjani.
 

Lähti hän

maailmaa valloittamaan

haaveitaan toteuttamaan

aurinkoinen hymy kasvollaan

kiipeämään

kohti unelmiaan

lähti hän elämänsirkukseen

Ole elämä hänelle armollinen

näytä vain iloisen ja onnellisen klounin kasvot

jos hän putoaa

anna turvaköysien olla vahvat

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot