Nimetön

Runoilija 08092ae154ceec6eeff69aa34b9d93e4

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.8.2006
Viimeksi paikalla: 15.7.2018 20:27

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
25.4.2024


 Tyttö pikkuruinen 
aikuisen nahkoissa
 ihmetellen taivaltaa 
ehkä joskus oivaltaa??

 
 
 paholaisen kätyrin
marssi
makuuhuoneessani
NAKS
NAKS
NAKS
NAKS
NAKS NAKSNAKS
NAKS

enkä voi lopettaa
laskemista

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Unilampaan pikkusorkkien kopsetta se vain on. Relax!

hypnotisoivan hieno runo

Mystisen salaperäinen sisältö on runossasi. Visuaalisesti hyvin erottuva runo.

Todellakin erilainen runo, hieno!

Kuumottava tunnelma. Hienoa.
Painostava tunnelma
 

Käyttäjän kaikki runot