Tyhjät, täydet huoneet

Runoilija 01d0bab2b67953da7e58d56c5f51364d

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.11.2015
Viimeksi paikalla: 11.8.2019 12:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.4.2024

Ajatus + Toiminta = Teko
Suosittelen:
 
Kuljen pitkin, näitä vaaleita käytäviä,
edes takaisin, niin kuin joutokäyntiä.
Muiden mukana, massana kuljen,
Ja kun joku jotain kysyy niin mieleni suljen.

Edessä kulkeva ovet minulle aukoo, 
ovesta astun hän oven myös sulkee.
Ovat lukossa ovet ja ikkunat, 
ettei ulos pääsis nää piru parat.

On tyhjät huoneet päivällä täällä,
mutta illan tullen ovat huoneet täpötäynnä,
sillä ystävänä, tuttavana on hulluus meillä
täällä.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Toivottavasti tilanteesi muuttuu lähiaikoina.
kirjoitus perustuu heräämisiä elokuvaan ja siitä sain idean tähän :)
Elokuvan nimi kuulostaa tutulta. Täytyy joskus katsoa, kun olen hyvin hereillä ;)
Niin,
minäkin olen saanut inspiraatioita kirjoista ja elokuvista.
Runosi on elävä,
näen maalaamasi huoneet ja käytävät.
 

Käyttäjän kaikki runot