Jouluhaiku 18

Runoilija Taigamagiainen

mies
Julkaistu:
167
Liittynyt: 18.1.2006
Viimeksi paikalla: 1.5.2024 8:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
31.7.1969

Suosittelen:
 
nopeastipa
mukaansa veti tontut
jouluinen lempi
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Noin voi käydä...hyvä runo.
On joulun aika
villi rakkauden taika
ihmeitä täynnä
vaikka empikin
toinen tovin ennen kuin
suudelman antoi
 
Luulin että kevät se temppuja tekee
mutta joulunakin, voi kukat kukkia rinnassa. :)
vain tontut? hauska haiku
Käkätyttää heti! Mainio!
JIppii, hassun hauska :)

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot