Minä rakastan pieniä asioita 2

Runoilija Markku A. Huttunen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lämpimästi tervetuloa sivulleni!
Katso peiliin, itseäsi silmiin, hymyile. Säteile, kunnes silmäsi kostuvat!
Huomaatko, siellä ne ovat aina olleet - kaipaamasi valkeat siivet! Lennä!

Optimistille aurinko paistaa läpi paksuimmankin pilviverhon.
Positiivisuuden aarteistoa: http://www.positiivarit.fi/
Anagrammit pääosin tietokoneavusteisesti: http://ag.arrak.fi/
 

Minä rakastan
silmien loistetta,
hymyhuulia,
filmien toistetta,
jymytuulia,

posken ryppyjä,
harmainta tukkaa,
kosken hyppyjä,
armainta kukkaa.

Minä rakastan
hetkiä herkkiä,
yhteistä laulua,
retkiä, kerkkiä,
lyhteistä taulua,

kaipuuta syvää,
tunteen paloa
tai puuta hyvää,
kun teen taloa.

Minä rakastan
järjen juoksua,
sanojen sointia,
särjen tuoksua,
kanojen vointia,

aatosta hentoa,
mielikuvitusta,
paatosta rentoa,
kielihuvitusta.

Selite: 
Minä rakastan sieniä, rasioita. ;) Uusi versio runoystävien "toivomuksesta".
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanaa leikkiä sanoilla, pysyy koossa loppuun asti....tykkäsin <3

Tämähän oli niin posetiivinen, että tuli mieleen viiksekäs, myhäilevä mies.

Kukapa ei rakastaisi nyytiä.
Hyvänmielenruno.

jestas, upea hauska innoittava runo!

Runo mun mieleen. Kiva.

tiedätkö;)että minä rakastan ihan kaikia noita samoja asioita, kiitos että sinä ne näin hyvin runoksi teit

Ihania asioita olet runoosi sisältänyt. Runo soljui ihan itsestään eteenpäin sitä lukiessa :)

Mie rakastan sanaleikkejä
sekä markkinoiden helppoheikkejä.

Mie rakastan riimien punojia,
mut en sanojen peräkkäin runnojia.

Mie rakastan hyvää tuulta
sekä kirjotuksesi tuomaa hymyhuulta!

Ehdottomasti runo miu mau mukkaa!

Minäkin rakastan...tämän runosi sanoja ja niiden kaunista ajatusta...muistin, että juuri nyt on sellainen hetki...avata silmät pienille asioille :))

ihana runo!

Hienoa! Näyttääpä hyvältä! Eikö vain, muuttunutkin koko runon sisältö? Pidän tästä erityisen paljon.

Minäkin rakastan, mukava runo :)

Hieno versio tämäkin.
Hyvän mielen runo.

Ihanan valoisaa :) Pienissä asioissa on onni

 

Käyttäjän kaikki runot