Ai-Nou

Runoilija Brenda

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mitä petollisemman liukkaaksi
asfaltti käy
sitä tiukemmin korkoni
öisen kaupungin katuihin
pureutuvat
enkä

kaadu vaikka
horjuisinkin.
 

Sylisi turvasta lasken
alassuin käännettyjä sydämiä värisuorastasi;
kihlaan itseni
suupielestäsi karkaavalla
täydellisellä savurenkaalla

Ei pienelle parempaa kehtolaulua
kuin sinun käheä naurusi
lasien kilinän ylitse.

Selite: 
Muistoksi tämäkin.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä on todella mustavalkoisten pokerivilmien tunnelmaa - isoja panoksia, kaunottaria ja lujaleukaisia pokerimiehiä .. kertakaikkisen hienotunnelmainen runo. onnittelen suorituksesta! ai laik.

Mielenkiintoisia sanoja, jotka muodostavat ymmärrettävän kokonaisuuden...tosi mielenkiintoinen runo :))

kaunis hetkelline tilannekuva, savukiehkuralla kihlautuen, pieni hetkellinen yhteenkuuluvuus hetkellinen onnentunne, palatakseen taas jos on tarpeen, ihana runo

Wou tää iski iha täysillä!!!! Mite näin hieno runoilija on päässyt ohi silmieni!!!!Todella upeaa runoutta myös nuo aiemmat (uudemmat, kaikkea en vielä ole kerennyt kahlata lävitse, mutta uskon jo ensivaikutelmalla viihtyväni runojesi parissa!!!) Hitsi ku hienoo!!!!

Vinhoja kielikuvia, suorastaan arvoituksellisia.Jossain meri tuoksuu enemmän kuin täällä. Upea, elokuvallinen teos.

Se tunnelma mikä tämän runon mukana valtaa vie mut jonnekkin pois ja kauas. En oikeastaan osaa sanoa mitään muuta kuin sen että tällaisissa runoissa jotka luovat omaa maailmaa, kertovat pieniä mutta upeita tarinoita lienee se syy miksi aina palaan lukemaan ja myös se miksi sitä itse jaksaa yrittää luoda omaansa.

Ehdottomasti upeimpia ilmauksia kuin missään. Etenkin tuo "kihlaan itseni...". Tämä on mietitty kokonaisuus.

 

Käyttäjän kaikki runot