RE: Autumn Song

Runoilija Brenda

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mitä petollisemman liukkaaksi
asfaltti käy
sitä tiukemmin korkoni
öisen kaupungin katuihin
pureutuvat
enkä

kaadu vaikka
horjuisinkin.
 

Älä turhaan kysy
- en minä tiedä
mitä olen
tehnyt tukalleni;
silmäni maalaan kyllä
juuri niin mustiksi
kuin haluan

Älä pyydä minua
olemaan valmis
- olen kyllästynyt
juoksemaan

En minä enää jaksa
vihata, luoda tai tuhota
Rakastaa?
Vielä yritän
parhaani mukaan

Enkä tiedä, uskoisinko
kun sanot että
parhaat ajat
ovat vielä tulossa

Ei niiden edes tarvitse olla
kun näinkin on

hyvä;

kun uskomattakin vielä löydän rohkeutta
ajautua uuteen aamuun
kun uskomattakin uskallan vielä

katsoa peiliin
katsoa silmiin

syleillä syksyä
sinun laulussasi.

Selite: 
Rakkausruno laululle. Ja sen tehneelle orkesterille. Tai jotain sen suuntaista.
Kategoria: 
 

Kommentit

Erittäin kaunis ja kaikessa hauraudessaankin erittäin vahva.

Oikein hyvää synttäriä.

Ja oikein paljon ONNEA SINULLE SYNTYMÄPÄIVÄSI JOHDOSTA! :)

TYkkään lukea tektsiä, jossa kirjoittaja tutkailee itseään, pohtii "ääneen", ikään kuin kekustelee. Tämä on sellainen laulu/runo!

Coming to myself

Biisi on kyllä vahva, mutta kyllä tämä hakkaa senkin. Braavoo

 

Käyttäjän kaikki runot