Peittojen alla piilossa

Runoilija lapsenmieli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hei kaikille. Mie olen Niina, 22 vuotias tyvär Lapista.
Olen kirjottanu jo usiamman vuojen,
inspiraationa rakkaus ja luonto,
sekä tietenkin elämän kipupisteet.

Toivottavasti nautitte
ja jaksatte arvostella
mielestänne sen arvoisia runoja :)
Viestilläkin saa muistaa.



- lapsenmieli -
 

Yhteen lyövät
rakastuneiden sydämet.

Ja joskus myös päät.

Lemmestä syttyneet,
räjähtävät riidat,
sovitaan intohimoisemmin.

Peittojen alla piilossa on
se kahdenkeskinen maailma.

Selite: 
Kiitos inspiraatiosta!<br> JP &#9829;
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot