Compulsion

Runoilija lapsenmieli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hei kaikille. Mie olen Niina, 22 vuotias tyvär Lapista.
Olen kirjottanu jo usiamman vuojen,
inspiraationa rakkaus ja luonto,
sekä tietenkin elämän kipupisteet.

Toivottavasti nautitte
ja jaksatte arvostella
mielestänne sen arvoisia runoja :)
Viestilläkin saa muistaa.



- lapsenmieli -
 

A pretty little plaything
never questioning your will

Finally rebels
gets a mark on her skin

Compelled to lose control
obey your every whim

Forced to feel ashamed
tear falls from cheek to chin

A pretty little plaything
finally surrenders

Do what you do best

and let the game begin

Selite: 
For my master.
Kategoria: 
 

Kommentit

But who is the master?

Hyvä runo :)

 

Käyttäjän kaikki runot