Walking towards defeat

Runoilija lapsenmieli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hei kaikille. Mie olen Niina, 22 vuotias tyvär Lapista.
Olen kirjottanu jo usiamman vuojen,
inspiraationa rakkaus ja luonto,
sekä tietenkin elämän kipupisteet.

Toivottavasti nautitte
ja jaksatte arvostella
mielestänne sen arvoisia runoja :)
Viestilläkin saa muistaa.



- lapsenmieli -
 

I feel this path
is made for my feet.

But I don't feel safe,
it's as if I'm walking
towards defeat.

They say if something is
too good to be true,

it usually is.

So I should run
before I get hurt by you.

I feel weak on my knees,
unable to move,
or take a stand.

How did these feelings
fuck me up so fast?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot