Elämä on...

Runoilija HaamuilijaTar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Faktaa ja Faktaa. Erään naisen elämää.
Runopukuun puettuna.
Ettei kaikki olisi niin raakaa ja alastonta.
Mitä se kaikki kuitenkin oikeasti on.
 

Toiset ne elää
täyttä elämää
puolellakin pakalla,
kun toiset taas
ei tajua elää.

Ei edes,
vaikka taskussa
olisi täysiä pakkoja
muidenkin edestä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä taitaa kertoa minusta. :p

hurmaavan oivaltava. sekoittaa täysin pakan! Hyvä.

 

Käyttäjän kaikki runot