Yksi osa

Runoilija HaamuilijaTar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Faktaa ja Faktaa. Erään naisen elämää.
Runopukuun puettuna.
Ettei kaikki olisi niin raakaa ja alastonta.
Mitä se kaikki kuitenkin oikeasti on.
 

Ihmisten keskellä.

Osana Elämää.

Minua suuremmissa
mittakaavoissa.

Tunnen itseni pieneksi.

Se on tarkoituskin.

Ei minun muuta
kuulu ollakkaan.

Kuin yksi osanen
suurta maailmaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot