EhdollistaKO?

Runoilija HaamuilijaTar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Faktaa ja Faktaa. Erään naisen elämää.
Runopukuun puettuna.
Ettei kaikki olisi niin raakaa ja alastonta.
Mitä se kaikki kuitenkin oikeasti on.
 

Olen vapaa tekemään
omat valintani.

Kunhan valitsen
oikein.

Sinun mielestäsi.

Muuten tulen tietämään
valinneeni väärin.

Sillä minun vapauttani
valita.

Ei todella koskaan
ollutkaan.

Selite: 
Hallintaa..
Kategoria: 
 

Kommentit

Olet sitten lukenut elämäni kirjaa.
Aivain kuin minun tilanteeni..
Tämä iski ja kovaa!
Niin, kunhan valitsen Hänen valintansa..

 

Käyttäjän kaikki runot