Anna anteeksi eilinen

Runoilija Mantsku

mies
Julkaistu:
2
Liittynyt: 18.10.2015
Viimeksi paikalla: 18.4.2020 8:15

Asuinpaikka: Turku
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
22.5.1987

 
Tässä sitä ollaan taas
hiljaa istutaan lähekkäin,
mutta katseet eivät kohtaa
Kumpikin mielessään
toistaan syyttää,
ei se vika ollut minunkaan

pitäis muistaa aina tärkein
eikä jäädä tuleen makaamaan.
Riidoissa voi vastaan tulla,
ei ne maailmanloppuja olleetkaan

Anna anteeksi mulle se eilinen
ethän muista sitä enää itkien
mä väärin tein myönnän sen

Anna anteeksi mulle se eilinen
vieläkö pyyhit silmiäsi kuivaten
väärin tein, mutta korjaan kaiken


Tähän sitä tultiin taas
hiljaa vihataan,
koskea ei saa läheisyyskin satuttaa
Ois kai helpompaa jos pystyis puhumaan,
mut kumpikaan ei sano sanaakaan

pitäis muistaa aina tärkein
eikä jäädä tuleen makaamaan
riidoissa voi vastaan tulla
ei ne maailmanloppuja olleetkaan

Anna anteeksi mulle se eilinen
ethän muista sitä enää itkien
mä väärin tein myönnän sen
Anna anteeksi mulle se eilinen
vieläkö pyyhit silmiäsi kuivaten
väärin tein, mutta korjaan kaiken

 
Selite: 
Se tavallinen tarina
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Pääsiäisen aikaan saattaa tehdä virheitä, hyvillä mielin eteenpäin vain <3 
Hyvin laitettu sanoiksi tuo tilanne
 

Käyttäjän kaikki runot