tänään

Runoilija Unnis

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 17.10.2015
Viimeksi paikalla: 18.4.2017 15:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Minä

pohjoistuulen tuoma
kylmä kuin jää

ehkä joskus
joku sulattaa
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Jäämeren kylmyyskin sulaa kesäksi, hyvä runo

Toivottavasti sulattaa... hyvä runo
 
Kyllä me kaikki vielä sulamme joskus.
 

Käyttäjän kaikki runot